Hej!

Det är jag som är Jessica, ägare till Exklusiva Småhus AB. Våren 2021 startade jag Exklusiva Småhus med en vision om att kunna erbjuda andra samma lyx som jag själv fick uppleva när vi köpte vår lekstuga. Vi fick den levererad med kranbil hem till oss helt färdigmonterad, inredd och klar. Detta för att vi köpte lekstugan av en snickare som designat och byggt stugan. Det var jättesmidigt och vi behövde inte göra någonting själva förutom markarbetet. Jag tänkte direkt att jag önskar att fler fick uppleva denna smidighet – och där föddes idén om att starta företaget.

Eftersom jag förstår att alla har olika önskemål och krav erbjuder jag lekstugor med olika former, färger och material samt olika tillval. Du som är händig kanske köper en stuga i standardutförande och fixar resten själv. Eller vill du kanske lägga dig på en mellannivå och lägga till exempelvis målning eller markarbete?

Exklusiva Småhus tillverkar unika lekstugor som andas gediget hantverk, design och kvalitet – från insidan och ut. Du erbjuds därför tillval såsom el-installation med belysning, innerpanel och inredningspaket.

Alla stugor erbjuds i en storlek och takhöjd som möjliggör tebjudning för mamma, pappa, mormor och farfar. Det gör också att stugan med tiden kan förvandlas till ett bra förråd.

Men Exklusiva Småhus erbjuder inte bara lekstugor. Du kan även beställa andra typer av små hus, alla utifrån samma princip “Färg och tak utifrån egen smak”. Kanske vill du matcha ditt eget bostadshus?

I dagsläget kan du även beställa Soptunneskjul, AC & Värmepumpsskydd samt Robothus, ett hus för din robotgräsklippare som skyddar mot alla väder.

Vi är även stolta återförsäljare utav:

  • JaBaDaBaDo – Leksaker, möbler & inredning
  • Kulform – Klisterdekaler för hemmet och trädgården 

Vill du komma i kontakt med mig?

info@exklusivasmahus.se

 

Share This