FÖRRÅD

Färdigmonterat förråd – det bästa förvaringsutrymmet

Förråd behöver inte längre vara gammalt och trist. Vi har flera vackra, moderna och färdigmonterade förråd för att du ska hitta ett som passar till din tomt och dina behov. Här finns färdigbyggda förråd som ger dig allt det extra utrymme och förvaring som du behöver. Med rätt tillval kan förrådet likna ditt alldeles egna bostadshus. Allt du behöver göra är att välja samma takmodell, yttertak och färgkod som ditt bostadshus har. 

Förråden finns i en standardstorlek på 5 kvadratmeter men går givetvis att få i specialstorlekar som 10 och 15 kvm.  Modellerna passar för alla tomter och behov. För små tomter räcker kanske ett mindre förråd medans en större tomt som kräver mycket redskap och stora förvaringsutrymmen behöver ett större förråd. 

Vi har färdigmonterade förråd som fyller flera funktioner och har överraskande möjligheter som uppfyller varje behov. En smart förvaringslösning där du kan förvara det mesta. Låt dina trädgårdsredskap, krukor och grilltillbehör ta plats och förvaras i förrådet. Här förvarar du alla saker enkelt och tryggt från väder och vind.   

  • Helt giftfri konstruktion
  • Hållbart och miljövänligt material
  • Fokus på kvalitet, funktion och design
  • Husen levereras grundmålade
  • Ytterväggarna består utav liggande z-panel
  • Innerväggarna består utav en vacker tak och väggpanel med mjuka linjer som ger insidan en väldigt exklusiv känsla
  • Golvet består av ett furugolv som sedan är täckt med en slitstark vinyl gummimatta
  • Dörr i furu med specialhöjden 1,5m och ytterkarmsmåttet 1,535m
  • Lås och nyckel medföljer så förrådet kan låsas utifrån

    Svar på vanliga frågor om förråd

    Får man lov att bygga ett förråd utan bygglov?
    Normalt sätt så krävs det inget bygglov för att placera ett färdigmonterat förråd på din tomt, i närheten av ditt bostadshus. Den sammanlagda byggnadsarean av alla förråd på tomten får inte vara större än 15 kvadratmeter. Högsta höjd från mark till taknock får inte överstiga 3 meter.

     

    Var tillverkas förråd från Exklusiva Småhus?
    I Västerås, men kan skickas till hela Sverige. Vi erbjuder också leverans med kranbil, om av intresse så vänligen kontakta oss för kostnadsförslag.

     

    Hur ser era frakt och leveransalternativ ut på förråd?
    Vanligtvis mellan 4-6 veckor beroende på vilken produkt och vilka tillval som väljs. Det kan förekomma något längre leveranstider under högsäsong. För mer exakta leveranstider vänligen kontakta oss. Bekräftad leveransvecka kommer stå i bokningsbekräftelsen.

      MÅLNING

      Vill du beställa målning med en speciell färgkod? Beställ målning och lägg till önskemål om färgkod i kassan under “information/anteckningar”.

      SPECIALDESIGN

      Vill du beställa specialdesign?

      Pris: Beroende på omfattning av extraarbete

      Kontakta oss för en mer exakt prisbild!

      Share This