SOPTUNNESKJUL

Soptunneskjul – praktiskt & snyggt skydd till soptunnan!

Låt inte soptunnan vara första intrycket när du kommer hem eller får besök. Det finns bra lösningar till att både få det praktiskt och snyggt. Med ett soptunneskydd gömmer du enkelt dina soptunnor och får ett mycket trevligare första intryck av ditt hem. Hos oss har du möjlighet att välja skydd till soptunnor med och utan tak.

    Matcha soptunneskjulet med ditt hus

    För bästa resultat är det fint om soptunneskjulet kan matcha ditt egna bostadshus. Vi använder oss därför av svart takpanneplåt som ser ut som tegel. Vi levererar ditt soptunneskjul färdigmålat, ihopmonterat och klar för placering. För att uppnå matchning erbjuder vi målning i samma färgkod som ditt egna hus. Det ska inte bara kunna efterlikna ditt eget hus utan även vara av samma kvalité som ett riktigt bostadshus.


    Exklusiva Småhus satsar på kvalitet, design, funktion & hållbarhet i allt vi gör, inte minst i våra skydd för soptunnor. Vi erbjuder dessutom leverans. Vänligen kontakta oss för mera information.

      Svar på vanliga frågor om soptunneskjul

      Hur fungerar ett soptunneskjul?
      Ett soptunneskjul fungerar som en snygg och praktisk inramning för din soptunna. Välj mellan modeller som har med eller utan tak. Inom kort så kommer det även gå att lägga till en betongplatta som tillval till just soptunneskjulen. Behöver du istället ett soptunneskjul för 3 soptunnor eller större eftersom du har 1 standardstorlek och 1 bredare, vänligen kontakta oss så löser vi det.

      Var tillverkas soptunneskjul från Exklusiva Småhus?
      I Västerås, men kan levereras till hela Sverige. Vänligen kontakta oss så kollar vi vad vi kan erbjuda just dig som inte vill montera själv och som bor lite längre bort. Vi erbjuder även leverans med kranbil, vänligen kontakta oss för ett kostnadsförslag.

      Hur ser era frakt och leveransalternativ ut på soptunneskjul?
      Vanligtvis mellan 2-4 veckor beroende på vilken produkt och vilka tillval som väljs. Det kan förekomma något längre leveranstider under högsäsong. För mer exakta leveranstider vänligen kontakta oss. Bekräftad leveransvecka kommer stå i bokningsbekräftelsen.

        SPECIALDESIGN

        Vill du beställa specialdesign?

        Pris: Beroende på omfattning av extraarbete

        Kontakta oss för en mer exakt prisbild!

        Share This