JaBaDaBaDo – leksaker och inredning för en sagolik stund

JaBaDaBaDo är ett svenskt leksaksföretag som drivs av kärleken att ge det allra bästa till det värdefullaste vi har, våra barn. Med arbete av hållbara och naturliga materialval, som trä och bomull, med fokus på färg, form och funktion skapar JaBaDaBaDo produkter som väcker barns glädje och leklust. 

Produktutvecklingen är alltid i ständig rörelse hos JaBaDaBaDo och företaget arbetar frekvent med att ta fram nya härligt lekfulla och inspirerande produkter och kollektioner. 

I sortimentet från JaBaDaBaDo finns roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer som lyfter både barnrummet och lekstugan och gör det ordentligt ombonat och mysigt. Här öppnas möjligheter för alla barn att skapa sin alldeles egna sagolika värld. 

Kika igenom vårt sortiment av vacker och trendig inredning till lekstugan och barnrummet. Här finns roliga träleksaker som kan inspirera till matlagning, handling och hantverksarbete.  Med leksaker från JaBaDaBaDo är möjligheterna oändliga – det är bara fantasin som sätter sina gränser. Det är också en väldigt fin present att ge bort som gåva – något som blir väldigt uppskattat av både barn och föräldrar. 

Visar 1–50 av 70 resultat

Leveranstider p.g.a. rådande situation

På grund av den rådande situationen kan leveranstiderna i vissa fall bli något längre än angivet. Detta gäller särskilt de produkter som vi ej har i lager och där leveranstiderna kan vara osäkra. Tack för er förståelse.

Share This